Gör ett gott första intryck

Netgraph Guest hjälper er att fokusera på användaren, inte på administrationen. 

netgraph connect
Några av våra experiencers

Gör ett gott första intryck

Se till att era användare får en positiv upplevelse. Låt inte administration stå i vägen för möjligheten att erbjuda en internetuppkoppling.

Utnyttja dagens teknik

Gå från gammalmodiga vouchers i receptionen, lösenordet på whiteboarden eller krångliga administrativa rutiner till att köra digitalt hela vägen. 

Spara tid på flera fronter

Avlasta reception och administrativ personal genom att distribuera ansvaret för vem som ska få internetaccess. 

Visa upp ert varumärke

Ni har arbetat hårt för att bygga ert varumärke – Netgraph Connect gör det enkelt att få nätverket att bli en del av varumärkesupplevelsen.

Visa upp er grafiska profil

Sätt er egen färg och form tillsammans med logotype. Allt responsivt så det passar till både telefoner, läsplattor och datorer. Efter inloggningen skickas gästen till en valfri webbsida.

Stå upp för era värderingar

Säkerhet behöver inte vara avskrämmande. Med Netgraph Connect kan ni erbjuda en enkel hantering och samtidigt hålla ert kontor säkert.

Fokusera på användarupplevelsen

Att ha moderna möteslokaler är viktigt men det är helhetskänslan som lämnar ett bestående intryck. 
Netgraph Connect låter er fokusera på personen, inte på administrationen.

Starta en bra relation

Att erbjuda ett bra nätverk är inte bara bra kundvård, det är också en fantastisk möjlighet att starta en långvarig relation med era besökare.

Flera vägar in

Netgraph Connect erbjuder flera samtidiga inloggningsalternativ. Olika alternativ finns för enskilda personer, besökare, grupper eller offentliga platser.

Effektivitet i fokus

Besökare och mötesvärdar hantera själva ansökan och inloggning. Resultatet blir effektiva möten och avlastning för administrativ personal.

Ge anställda trygghet

Låt inte ert team oroa sig i onödan. Med Netgraph Connect litar era anställda på att de kan administrera uppkoppling på egen hand.

Sluta Gissa

Anställda stressar mindre när de själva kan hantera anslutning till nätverket. Inget mer sökande efter lösenord på intranät och whiteboards.

Minska administrativ börda

Genom att automatisera tråkiga dagliga uppgifter ger Netgraph Connect ditt team mer tid att arbeta med det som är viktigt.