Netgraph Connect - ett tryggt gästnätverk för företag

Möt utmaningen att erbjuda en uppkoppling till företagets, anställdas och besökares enheter med ett gästnätverk som håller din arbetsplats säker och sparar tid för ditt team.

gästnätverk captive portal 7
gästnätverk captive portal 6
gästnätverk captive portal 5
gästnätverk captive portal 4
gästnätverk captive portal 3
gästnätverk captive portal 2
gästnätverk captive portal 1
netgraph_mockup

Förenkla anslutningen

Gå från gammalmodiga vouchers i receptionen, lösenordet på whiteboarden eller krångliga administrativa rutiner och kör digitalt hela vägen. 

10+ inloggningsmetoder som kan anpassas efter företagets verksamhet.

Avlasta administrativ personal, reception, anställda eller elever genom att distribuera ansvaret för vem som ska få ansluta till gästnätverket.

E-post

Konferens

Vitlistning

SAML

Quick Access

Lösenord

Besökare

SMS

Voucher

På gång

Ta kontroll över ert gästnätverk

Att hålla företagets gästnätverket säkert börjar i samma ögonblick en användare ansluter. Ha full koll på vem, hur och när användare loggar in. Bestäm åtkomstnivå och varaktighet. Om en ansluten enhet inte längre uppfyller kriterierna för access kan den omedelbart återkallas.

Gör ett gott första intryck

Ni har arbetat hårt för att bygga upp företagets varumärke – Netgraph Connect gör det enkelt att få gästnätverket att bli en del av varumärkesupplevelsen. 

Sätt företagets färg och form tillsammans med logotype. Allt responsivt så det passar till både telefoner, läsplattor och datorer. Efter inloggningen skickas gästen till en valfri webbsida.

netgraph connect plug and play

Plug & Play på befintligt nätverk

Netgraph Connect är oberoende av befintlig underliggande nätverksarkitektur. Tjänsten realiseras genom att implementera en Cisco router som Service Gateway direkt i flödet mellan det befintliga nätverket och internet. Stöd finns även för direkt integration med Cisco SD-WAN eller Cisco Meraki ™.

Gästnätverk för företag kräver att lagar & regler efterföljs

Det är mycket att tänka på för att uppfylla dagens lagar & regler. Låt Netgraph Connect hantera kraven relaterade till företagets gästnätverket.

GDPR-klar2

Nyckelfunktioner

En komplett lösning för företagets gästnätverk

10+ inloggningsmoduler

Skapa flera inloggningsflöden baserade på ert företags behov. 10+ innovativa inloggningsmetoder som kan kombineras efter behov.

Anpassningsbar

Leverera företagets grafiska profil för en komplett besöksupplevelse.

Självbetjäning

Spara tid och pengar genom att hantera gästnätverket effektivt. Distribuera administration till slutanvändare för att avlasta IT-avdelning och reception.

Säker åtkomst

Ta kontrollen över gästnätverket genom bestämma vem som kan logga in och hur länge access tillåts.

Analys & kontroll

Få insikt i ansluta enheter, vem som har godkänt access för besökare med mera. Exportera data med några få klick.

Plug & Play

Integreras på vilket nätverk som helst.